Aktiviteter

Mer information runt dessa aktiviteter kommer ut på klubbens informationskanaler. Så håll ögonen öppna på facebook och er mail.

Årlig fisketävling:

Sollentuna gäddan/ predator fight har arrangerats sedan 2021 och hoppas bli en återkommande fast event för tävlingssugna medlemmar.

________________________________________________________________________________________

HELGEN den 29-20 OKTOBER 2022 arrangerades höstupplagan av Solentuna gäddan, predator fight 2022.
Följ länken nedan för att se resultatet!

Kräftfiske:

Slutet av augusti skaffar klubben tillstånd av kommunen att få fiska efter kräftor i Norrviken och Rösjön.

Regnbågsfiske:

Under hösten åker klubben till Fyrväpplingen för att fiska regnbåge.

Diverse aktiviteter:

Klubben försöker hitta på lite olika aktiviteter för medlemmarna under året om det finns möjlighet..

Vår/ årsmöte:

Vårmötet händer under april och årsmötet under november. Alla medlemmar är välkomna. Efter mötena brukar det bli lite snack m.m.

Årsmöte 2022 tryck HÄR!

Övrigt:

Om man som medlem vill arrangera något finns det möjlighet för det. Skicka ett mail till klubbmailen vad ni vill göra