Du är här:Start > Kräftfiske 2017

Kräftfiske 2017

Nu är det dags att boka datum för klubbens medlemmar att kräftfiska i Norrviken och Rösjön. Vi fått tillstånd mellan 18-27 augusti att fiska. Sista anmälningsdag är 6 augusti.

Så är ni intresserade att fiska kräftor maila Christian Sundin Sundin@ocg.se med:
- Kontaktuppgifter: namn, mail och telefonnummer.
- Datum och sjö ni vill fiska i.

Rangordna i listform det datum och sjö ni helst vill ha först. I och med vi vill försöka få så många som möjligt ska få chans att fiska, kan det vara så ni inte får alla datum ni vill ha.

När ni har mailat Christian får ni mer information från honom vad som gäller märkning av burar, kartor, återrapportering m.m. Informationen skickas runt 6/8 efter att anmälningstiden gått ut.

Vi hoppas ni följer reglerna som gäller runt kräftfisket, för annars kommer vi inte få tillstånd i framtiden att kunna fortsätta fiska kräftor i klubben.

För att få fiske kräftor måste man vara medlem i klubben. För att bli medlem gå in på denna sida: http://www.ifiske.se/fiskekort-sollentuna.htm

Publicerat den 2 juli