Båtupptagning Norrviken - 26/11 kl 10:00

Nu är det dags att ta upp Klubbens båtar från Norrviken (alt. Fjäturen också).

Datum: 26/11
Tid: 10:00
Plats: Där båtarna ligger vid Norrviken

Vi behöver runt 6-7st iallafall som hjälper till. Lämna ett mail till info@sollentunaafk.se så vi vet vilka som kommer och hur mycket fika vi ska skaffa. Troligtvis blir det lite fiskesnack efteråt. Alla medlemmar är välkomna att hjälpa till.

Båtarna i Edsviken är redan uppdragna av ett gäng medlemmar med Christer Jansson i spetsen. Grymt jobbat av er!
Visar det sig nu att klubbens medlemmar visar intresse för klubbens båtar kanske vi kan börja investera mer i båtarna i framtiden. Däremot om klubbens medlemmar inte visar intresse för båtarna kommer klubben inte ha kvar några båtar i framtiden. Blir vi inte tillräckligt många som drar upp båtarna nu så kanske de blir kvar i vattnet under vintern. Vilket inte kommer hjälpa båtarna att vara sjödugliga för nästa säsong.

/SAFK-styrelse

Publicerat den 13 november