Medlemsskap/Fiskekort

Klubben använder sig av Ifiskes plattform på nätet att sälja våra medlemskort.
Medlemskorten gäller från 1 januari till 31 december. Vad ett medlemskap erbjuder kan ni läsa längre ner på sidan.

För att köpa medlems/fiskekort tryck på länken:

OBS!!! Sportfiskekortet gäller inte i klubbens/Sollentuna kommuns vatten.

Årsavgifter 2017:

Familjemedlemskap - 350:-
Enskild medlem över 19 år - 250:-
Pensionärer from. 65 år - 150:-
Enskild medlem under 19 år - 125:-
Gästmedlemskap * - 150:-

*Ni kan även lägga till ett eller flera gästmedlemskap på era fiskekort och ta med en vän eller vänner ut när ni ska fiska. Det kostar 150:- extra per gästmedlemskap och år. Ett gästmedlemskap gäller då för en valfri vän vid varje tillfälle. Självklart krävs det att ni är med era gäster hela tiden.

Vad erbjuder ett medlemsskap

Fiskevatten

Tillgång till de vatten som klubben arrenderar i Sollentuna samt fritt fiske i de vatten som ingår i kommunens fiskekort (fritt fiske i Edsviken med handredskap):
- Norrviken
- Fjäturen
- Rösjön
- Ravalen
- Översjön (Sollentuna delen)
- Väsjön.

Båtar

Klubben har båtar i Edsviken, Rösjön, Norrviken och Fjäturen som våra medlemmar förfogar över.

Rabatter

10% på ordinarie priserna i fysiska butiken på Sportfiskeboden och Sundbybergs sportfiske.

Tävlingar

Vi arrangerar klubbmästerskap i mete och ispimpel.

Kräftfiske

Senaste åren har klubben haft två veckor i slutet av augusti som medlemmar har kunnat fiske kräftor i klubbens vatten.

Aktiviteter

Vi har aktiviteter där hela familjen kan vara med, t.ex. fiskeresor till spännande vatten, kortare fiskeutflykter och annat roligt.

Klubbmöten

Vid våra klubbmöten får du information om vad som händer på fiskefronten, vi diskuterar vår verksamhet, pratar fiskevård, skryter lite för varandra, har föredragshållare osv.