Du är här:Start > Aktiviteter > Fiskeresor

Regnbågsfike i Fyrväpplingen 2017

Då var det dags för årets regnbågsfiske i Fyrväpplingen. Förra årets resa blev lyckad fiskedag med en massa regnbågar för ett par medlemmar. Om det intresserar dig att följa med detta år, följa instruktionerna nedanför. Vi reserverar ett par båtar så boka upp er snabbt som möjligt så ni hinner få en båt.

Klubben står för större delen av kostnaden och lunch vid campingelden. Goda sällskapet och fiskehistorierna står alla för.

Sista anmälningsdatumet är 19 september.

Plats: Fyrväpplingen http://fyrvapplingen.se/
Datum: Lördag 23 september
Tid: 06.45 vid Fyrväpplingens parkering
Pris: 100kr per person. Då får man en egen båt. 50 kr för personer under 17 år. Men är man under 18 år måste den personen ha en person som är 18 år eller äldre i båten som ansvarar. Är man under 18 år ska man ha flytväst (finns att låna av Fyrväpplingen).
Betalning: Swisha Paul på 070 463 38 64. Skriv ert namn! Sen maila namn, telefonnummer och medlemsnummer till paul.draghici@gmail.com som betalningen gäller för. Ni får svar per mail när betalningen är inne. Har ni inte swish kontakta Paul för att lösa betalningen på ett annat sätt.
Kontaktperson: Paul (klubbens kassör och tillsynsansvarig). 070 463 38 64

Obs! Är man under 18 år måste man ha en äldre i båten och även ha flytväst (finns att låna av fyrväpplingen). När ni har betalt återbetalar inte klubben något. Betalningen är en reservation att man fullföljer sin bokning.

Skitfiske på er / styrelsen