Du är här:Start > Aktiviteter > Kräftfiske

Kräftfiske

Sen några år tillbaka har vi haft kräftfiske i klubbens vatten. Detta brukar hända runt slutet av augusti. Det går ut på att klubben ansöker om kräftfiske genom Sollentuna kommun. För att få fiska efter kräfta får man boka dag och tid som klubben sätter upp. Så det är först till kvarn för att får en bokning för kräftfiske. Om man inte får en tid/datum så får man inte fiska efter kräftan.

Obs!!! Man får bara fiska kräfta i våra vatten under de datum klubben har fått av Sollentuna kommun. Annars är det totalförbud att fiska kräfta i klubbens vatten. Det räknas då som tjuvfiske och kan sluta med dyra böter och beslagtagning av utrustning.

Mer information kommer komma upp på hemsidan och facebooksidan när det börjar närma sig. Så håll era ögon öppna på hemsidan eller gilla SAFK på facebook får ni informationen direkt till eran profil på facebook.